Ingen kan være god på alt, men alle kan være gode på noe. På Dahles Auto er vi fryktelig gode på dette med bil. Det inkluderer også kjøp av ditt kjøretøy.

Vi lever for ideen med stressfritt bilsalg, og tror at et godt kundeforhold inkluderer å yte litt ekstra service hvor andre kanskje prioriterer noe annet.

Hos Dahles Auto møter du ansatte som er like begeistret for bil som du er, og som godt forstår tilknytningen du har til ditt kjøretøy.

Derfor er det viktig for oss:

  • At vi forklarer hele kjøpsprosessen på en gjennomsiktig og oversiktlig måte slik at begge parter blir fornøyd.
  • Vi gjør en verdivurdering av din bil, og forklarer deg hva som eventuelt må gjøres for å få satt bilen i stand før vi kan selge den.
  • Vi pynter ikke på prisene, men gir deg helt reelle nummer å forholde deg til. Vårt ønske er ikke å tjene mest mulig på bekostning av andre, tvert imot. Vi streber etter rettferdige priser, og gunstige avtaler for alle involverte.
  • Vi selger ikke biler på kommisjon, da dette er et usikkerhetsmoment som innebærer mye stress både for oss, og for deg som kunde. Vi vet ikke hvor lenge en bil blir stående på gulvet før den blir solgt, og ofte vil man gjerne ha oppgjøret med en gang.

Vi vet at om du skal selge bilen som privatperson, er du lovlig ansvarlig for bilen i 2 år etter salg når det kommer til skjulte feil og mangler. For mange er dette påkjenning de helst vil unnvære. Dette slipper du hos oss, da du får oppgjøret med en gang og ansvaret for bilen overføres til oss.

Vi ser potensiale bak rusten, og gleder oss til å se din bil. Ta kontakt for en god bilprat!