Folka våre

Salgskonsulent

Tor Arne Haugo

Tor Arne Haugo er salgskonsulent hos oss og er ofte en av de du først møter når du besøker oss. Han er alltid blid og glad for å se deg. En familiemann som ofte er å finne sammen med sine døtre i håndballhallen eller rundt bålpanna på Trysil. Det er ingen tvil om at han er en familiemann, ei heller Fredrikstad-patriot på sin hals.

Salgskonsulent bruktbil

Erik Karlsen

Erik Karlsen er salgskonsulent hos oss og står klar med kaffen når du stikker innom oss. Han er en superhyggelig fyr som alltid har en god prat på lur. Er du interessert i jakt, fiske og friluftsliv for han ekstra vann på mølla og spanderer gjerne en ekstra kopp kaffe også. Mens han går i skog og mark drømmer han om en rød klassisk Ferrari, og som alle fra Rakkestad er han alltid blid og veldig glad i folk.

Salgs- og markedskonsulent

Fredrik Gerhardt

Bruktbilsjef

Henrik Bengtson

Henrik Bengtson er bruktbilsjefen vår og en skikkelig bilnerd. Han sørger for at ditt bilkretsløp hos oss blir så sømløst og smidig som mulig. Han drømmer om en Porsche 911 Turbo, ønsker seg en Golf GTI type 1 til fest og kjører Audi e-tron til hverdags. Han er en adventure motorsyklist og drømmer om en solo jorda-rundt tur på motorsykkelsete, men koser seg i sin 2004 Mercedes Viano Marco Polo campervan.

Servicemarkedssjef

Petter Aarsand

Petter Aarsand er servicemarkedssjef hos oss og sørger for en sømløs og knirkefri opplevelse for deg når du har bilen på verksted. Han er nøye og tålmodig noe han viser på fritiden med en sterk interesse for pussing og vedlikehold av gamle båter. Han er engasjert i lokale verv og opptatt av å fremme det sosiale miljøet på Vikane i Fredrikstad mens han venter på at midtlivskrisen skal åpne opp for en skikkelig fet vannscooter.

Kundemottaker verksted

Kenneth Leypold Andersen

Økonomiansvarlig

Christine Efskind

Christine Efskind er vår økonomiansvarlig og har full kontroll på pengene. Hun er en disiplinert og dedikert terrengsyklist og trener mye på fritiden. Hun er ofte å finne ute i naturen med sekken på ryggen sammen med sine to flotte sønner. Hun er stolt eier av en SKODA Fabia med sykkelstativet klart på taket så klart.